NABÍDKA PRO ŠKOLY

zajistíme implementaci GDPR v oblasti ochrany osobních údajů

NABÍDKA PRO FIRMY

zajistíme implementaci GDPR v oblasti ochrany osobních údajů

NABÍDKA PRO MIKROFIRMY

zajistíme implementaci GDPR v oblasti ochrany osobních údajů

NABÍDKA PRO OBCE

zajistíme implementaci GDPR v oblasti ochrany osobních údajů

NABÍDKA PRO BYTOVÉ DOMY

zajistíme implementaci GDPR v oblasti ochrany osobních údajů

NABÍDKA PRO SPOLKY

zajistíme implementaci GDPR v oblasti ochrany osobních údajů

VÍTE CO JE GDPR – OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ?

GDPR (General Data Protection Regulation) je nařízení Evropské unie, které vstoupí v účinnost 25. 5. 2018. Jeho cílem je zvýšit úroveň ochrany osobních údajů a posílit práva občanů Evropské unie v této oblasti.

Víte, co vás čeká, když nebude v souladu s novou regulací?
Nová směrnice přináší obrovské restrikce, regulace a povinnosti při práci s osobními údaji pro všechny organizace bez výjimky. V případě porušení, nezavedení či nepřipravenosti na nové nařízení hrozí povinným subjektům vysoké pokuty, které mohou být v mnoha případech až likvidační.

  • Znáte všechny povinnosti vyplývající z nového nařízení o ochraně osobních údajů?
  • Víte, jak proškolit zaměstnance a co dodržovat, aby bylo vše podle nařízení o ochraně osobních údajů?
  • Víte, kde jsou a kdo vidí Vaše dokumenty a data s osobními údaji?
podrobnosti ke GDPR
  • Máte upravené smlouvy v souladu s novým nařízením o ochraně osobních údajů?
  • Víte, že někdo ukradl Vaše data, ať již člověk z firmy či z hacker přes Internet?
  • Mohou lidé používat svoje vlastní zařízení na firemní síti a víte, jak je využívají a co na nich dělají?
  • Víte, co uděláte, když k Vám přijde kontrola z úřadu pro ochranu osobních údajů?
  • Jste připraveni platit likvidační pokuty při nedodržení nového nařízení o ochraně osobních údajů?
  • Máte zavedenou politiku záloh a víte, kde a jak jsou zálohy uchovávány?
  • Máte všechny systémy v souladu s novým nařízením o ochraně osobních údajů a nebo to řešíte?
  • Víte, kde máte všechna data ať již papírová či digitální?

Týká se Vás GDPR?

Myslíme, že ano. Jde o povinnost ohlašovat narušení bezpečnosti zpracovávaných dat. Spadají sem případy zničení, ztráty, změny, neoprávněného poskytnutí nebo zpřístupnění zpracovávaných osobních údajů třetí osobě. Zatím jsme nenašli firmu, SVJ či spolek, kterého by se to netýkalo. 

více informací ...

Máte představu, co vše je vlastně osobní údaj? My ano a můžeme Vám celou problematiku nastínit a pomoci splnit všechny náležitosti evropského nařízení. Dokonce zatím není schválen ani žádný český zákon a prováděcí vyhlášky, ale evropská nařízení jsou nadřazena českým zákonům a naše zákony je mohou jen lehce doladit.

Jak probíhá spolupráce České sítě s Vámi na řešení GDPR?

Domluvíme si s Vámi schůzku, kde rozebereme problematiku tohoto evropského nařízení. Poté zjistíme s jakými osobními údaji nakládáte a kde je uchováváte. Provedeme analýzu smluv, zda jsou správně sepsány, jaké změny musíte ve smlouvách provést či dokonce zda nepotřebujete Pověřence pro ochranu osobních údajů.

více informací ...

V případě, že se domluvíme na spolupráci, uděláme audit nakládání s osobními údaji. Z toho vyplyne, co máte a co je potřeba udělat a na základě tohoto auditu navrhneme řešení. V případě jeho odsouhlasení rozjedeme patřičné kroky a jejich implementaci, jednání s dodavateli software a budeme hlídat všechny kroky, aby byly z právního hlediska správně a přinesly požadovaný výsledek. Vše budeme směřovat k tomu, abyste měli do 25. května 2018 vše podle nařízení v pořádku a nehrozila Vám pokuta.

VÍTE KDO JE POVĚŘENEC PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ?

Pověřenec pro ochranu osobních údajů má podle nařízení GDPR plnit funkci pomocníka či koordinátora ochrany osobních údajů příslušného správce nebo zpracovatele a zároveň funkci jakéhosi kontaktního bodu pro jeho komunikaci s dozorovými úřady (v ČR s Úřadem pro ochranu osobních údajů).

Nabízíme komplexní řešení pro:

Vyzkoušejte si nyní jednoduchý test, který ověří Vaší informovanost o zavedení nového nařízení GDPR do firmy.

Víte kde máte všechna data ať již papírová či digitální?
Víte jak proškolit zaměstnance a co dodržovat, aby bylo vše podle nařízení o ochraně osobních údajů?
Máte zavedenou politiku záloh a víte kde a jak jsou zálohy uchovávány?
Máte upravené smlouvy v souladu s novým nařízením o ochraně osobních údajů?
Víte, že někdo ukradl Vaše data, ať již člověk z firmy či z hacker přes Internet?
Víte kde jsou a kdo vidí Vaše dokumenty a data s osobními údaji?
Znáte všechny povinnosti vyplývající z nového nařízení o ochraně osobních údajů?
Víte co uděláte, když k Vám přijde kontrola z úřadu pro ochranu osobních údajů?
Jste připraveni platit likvidační pokuty při nedodržení nového nařízení o ochraně osobních údajů?
Máte všechny systémy v souladu s novým nařízení o ochraně osobních údajů a nebo to řešíte?
Mohou lidé používat svoje vlastní zařízení na firemní síti a víte jak je využívají a co na nich dělají?

Náš specializovaný tým

Ing. Petr Dvořák 

IT specialista, analytik, pověřenec pro ochranu osobních údajů

Jiřina Hirschlová

fakturace

Ing. Jaroslav Rada

IT specialista, analytik, pověřenec pro ochranu osobních údajů

Petr Maleček

IT technik, specialista Linux, UNIX

Ing. Monika Plášková

analytička, provozní dohled, pověřenec pro ochranu osobních údajů

Michaela Kubrichtová

obchodní specialista

Obchodní oddělení

gdpr@ceskasit.cz / Tel.: 777 759 670

Telefonický kontakt

Odešlete nám Vaše telefonní číslo a my Vás budeme kontaktovat.

Kontaktní formulář pro dotazy, konzultace nebo poptávky:

TOPlist